Om os

OM OS

Hvem er vi
Vi er et privatejet rejsebureau under navnet NTS Norden Travel Services.
Nordcotours og Golfeen er to varemærker til Nordic Travel Services AB og har Org nr: 556745-8475.

Nordcotuours: Salg af dynamiske pakkerejser til forskellige lande og destinationer. Vores ture er baseret på fulde uger, og vi har kontrakter med bestemte flyselskaber, der flyver direkte til vores destinationer. Vi har rejsemål uden personale og rejsemål med traditionelle rejseguider på stedet.

Golfeen: Arranger golfrejser til forskellige lande og destinationer. Golfeen sætter turen sammen med uafhængige regelmæssige og charterfly, og du kan vælge forskellige rejselængder afhængigt af, hvordan du ønsker at rejse. Se www.golfeen.se

Vision og værdier
Vores vision er at være et af de førende rejsebureauer i de nordiske lande, og at vores rejsende føler, at vi fokuserer på dem. Vores værdiansættelse er, at alle de beslutninger, der træffes, altid foretages med den rejsende i rampelyset i længst muligt tid.

Vores computersystem
Vores computersystem leveres under et strategisk partnerskab af Wine America og er vores hjerte. Det er et moderne reservationssystem, som konstant udvikler sig med ny teknologi, så det bliver lettere og mere sikkert at bestille rejsen på internettet. Det er vores eget personale, der arbejder med Wine Americas ingeniører for at udvikle programmet, og derfor er samarbejdet meget tæt på det personale, der leverer oplysningerne. I lyset af dette ser vi hurtigt, når der er brug for noget nyt, eller når noget skal løses

Tryghed og sikkerhed
For at sikre, at det er sikkert at foretage en reservation, betaling eller offentliggørelse af nogle oplysninger på Nordcotours.se, bruger vi SSL Security Protocol. Denne sikkerhedsprotokol sikrer, at de oplysninger, der sendes mellem din computer og virksomhedens server altid er beskyttet af et køb. Altid når sikkerhedsprotokollen bruges, kan du se en hængelås der vises i din browser. Nordcotours gemmer aldrig oplysninger om kreditkortnumre. Som en form for kryptering i elektronisk handel er SSL bredt spredt og betragtes som en meget sikker løsning.

Partnere
Vi bruger lokale partnere i det land vi rejser til, vores partnerskab skal skabe muligheder for udvikling lige for os såvel som for lokalområdet. Vi mener også, at med lokale partnere får vi en dybere lokal viden og bredere viden om, hvordan landet fungerer, og det bidrager igen til en sikrere rejse for vores rejsende.

Hvem er vores medarbejdere

Vores medarbejdere har et bredt kendskab til det område, de arbejder, men også en unik fagkompetence, der gør dem ekstra gode til deres arbejde. Vi blander yngre medarbejdere og ældre medarbejdere til at udnytte langvarig erfaring fra rejsebranchen kombineret med nyskabende tænkning og moderne teknologi. Vi tror vi er fremtiden. Der er en rød tråd blandt vores medarbejdere, de har en positiv ånd og altid ser glasset halvt fyldt og ikke halvtomt og gerne vil komme med kreative løsninger for, at virksomheden kan vokse. Vores medarbejdere arbejder i lande, vi rejser til eller i de nordiske lande

Arbejde med os
Hvis du vil være en del af vores team, fordi du føler, at du har lang erfaring fra rejsebranchen, har specifikke færdigheder, som du mener kan hjælpe med at udvikle virksomheden eller bare se dig selv i fremtiden i rejsebranchen og er kreative og lidenskabelige om en karriere. Hvis du kan indsende dit CV på engelsk, så holder vi det i vores CV bank. Mail til info@nordcotours.dk
Forresten, når vi søger efter bestemte tjenester, sætter vi en annonce

Presse og medier
Nedenfor er kontaktoplysninger kun for presse og journalister. Vores pressekontor er til rådighed døgnet rundt. Vi giver ikke oplysninger eller kommentarer om personer for både involverede og slægtninges skyld, og at vi overholder Personoplysninger Acten.
Telefonnummer kun for presse:

For alle andre forhold henvises til vores callcenter på telefon 90991121 eller via mail info@nordcotours.dk
Hvis du er i udlandet, skal du kontakte din servicetelefon lokalt på den destination, du er.

Nyhedsbreve og sociale medier

Vi har nyhedsbreve, der sendes regelmæssigt tips og gode tilbud. Du registrerer dig på vores hjemmeside for at kunne dele nyhedsbreve. Vi er også på instagram og facebook for at inspirere og give tip om vores destinationer.

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender