Aktuel information om rejsevejledning & vores rejser

Senest opdateret Dato:2020-12-12
Tid: 18:00

Rejsevejledning

Siden det danske udenrigsministerium besluttede at fraråde mod unødvendige rejser til alle lande, har man i løbet af sommeren ophævet at fraråde for flere lande UM (Udenrigsministeriet) har den 31. august 2020 forlænget sin frarådning mod al unødvendig rejse til Tyrkiet med anledning at Tyrkiet står ikke på EU’s liste over lande uden for EU og Schengenområdet, som det kan overvejes at åbne for. EU’s liste opdateres hver 14.dag.

Vores rejser

Vi arrangerer ikke rejser til noget land, som bliver frarådet, eller som vi af anden grund ikke føler trygge for vores rejsende, og vi følger udviklingen nøje. Vi arbejder altid for at sikre, at vores rejser er trygge og sikre. I tilfælde hvor vi er nødt til at aflyse en rejse, tilbyder vi muligheder for at ombooke eller refundere rejsen.

Vi har allerede refunderet alle kunder for aflyste rejser med afgange til og med 15.juli. Eventuelle refusioner for rejser med afgange efter den 15. juli refunderes løbende. Hvis du er påvirket af en aflyst rejse, vil vi kontakte dig.

For at øge trygheden for vores kunder, når de booker, tilbyder vi i øjeblikket Åbent Køb indtil den 1. juni 2021. Læs mere

Nyttige links

Betingelserne opdateres hver anden uge, lande kan åbnes eller lukkes baseret på Statens Serum Instituts anbefalinger. Her er nogle nyttige links til at holde sig opdateret.

Nyttige links vedr. information:

Udenrigsministeriets rejseinformation https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Danmark i udlandet https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/

Udenrigsministeriet har også en app, Rejseklar, som bl.a. leverer push-meddelelser om opdateringer. Læs mere her: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/um-rejseklar-app/

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender