Særlige tilbud

Book roligt med åbent køb

BOOK ROLIGT MED ÅBENT KØB

Book roligt med åbent køb! Åbent køb!
Ingen usikkerhed– Bare rolig

Vi mener, at man skal være i stand til at planlægge sin ferie uden bekymringer og økonomiske risici. Derfor introducerer vi ”Book roligt med åbent køb”. Det betyder, at du kan booke din rejse nu, og hvis du så vil annullere, gør du det. Gratis og uden spørgsmål- at du vil annullere, er nok som en grund. Som et åbent køb.

Måske vil du booke en rejse 2021, men føler dig usikker på, om du virkelig kan/vil rejse derefter, og vil ikke risikere at betale en masse penge, hvis du fortryder det. Når du booker en rejse med NordcoTours, behøver du ikke at føle sådan. Vi giver dig” Book roligt med åbent køb”.

Bemærk venligst at aflysningen skal ske senest 60 dage før afrejse.

Pakketilbud

Cleopatra Balik Hotel

Cleopatra Balik Hotel

Balik er et vellidt og behageligt hotel beliggende med Kleopatra-stranden på den anden side af vejen. Hotellet består af 2 bygninger, hvoraf den ene er med værelser med delvis havudsigt.
Hotellet har et lille poolområde, hvor der er nogle liggestole og parasoller. For de mindste er der en lille børnepool.
Se dagspriser

Sultan Sipahi Resort Hotel

Sultan Sipahi Resort Hotel

Sultan Sipahi er et dejligt og velholdt hotel beliggende på det absolut bedst mulige sted i Damlatas-området. Her bor du kun få hundrede meter fra turistinformationen, den nye gondolbane til Alanya slot, hovedgaden Atatürk og ikke mindst Cleopatra-stranden på tværs af gaden. Situationen kunne ikke være bedre. Du går også ind i Alanya centrum på cirka 10 minutter.
Se dagspriser

Grand Atilla Hotel

Grand Atilla Hotel

I det dejlige og lidt mere afslappende område i Oba finder du Grand Atilla hotellet. Med kun 50 m til stranden og dens gode beliggenhed er hotellet populært hos mange rejsende.
Se dagspriser

Green Park Apart Hotel

Green Park Apart Hotel

Green Park Apartments er et populært lejlighedshotel egnet til store og små familier eller grupper. Hotellet ligger på toppen af Alanya i en roligere del tæt på tirsdagsmarkedet.
Hotellet er populært blandt skandinaverne, og da der er markedshaller, der sælger frisk frugt og grøntsager lige ved siden af hotellet, er det bare at fylde køleskabet med sine egne favoritter.  
Se dagspriser

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart hotel er en favorit hotel med mange tilbagevendende rejsende. Dette dejlige lejlighedshotel med middelklassestandard er beliggende med kun 200 m til Cleopatra Beach. Her bor du centralt og har hvad du har brug for nærheden af hotellet med alt fra restauranter, barer, shopping til almindelige købmandsforretninger.
Se dagspriser

Arsi Hotel

Arsi Hotel

Arsi er et populært og hyggeligt hotel beliggende med få minutters gang mod øst stranden og er populær blandt skandinaver med mange tilbagevendende gæster. Dette er et prisvenlig hotel, som anvender enkel All Inclusive og som passer til alt fra familie til venner og par. Solterrassen omkring det behagelige poolområde med vandrutschebane er et populært samlingssted for behageligt selskab eller til et øjeblik af afslapning. Mange mennesker sætter pris på at bo på den østlige side af Alanya, hvor stranden breder ud, og det er meget let at komme ind til centrum.

Se dagspriser

Kleopatra Arsi Hotel

Kleopatra Arsi Hotel

Dejligt og simpelt All inclusive hotel med kun 100 m til den populære og berømte Cleopatra strand, hvilket gør det let at starte dagen med en forfriskende dukkert om morgenen. Alanyas centrum ligger inden for rimelig gåafstand fra hotellet, og placeringen er virkelig god for dem, der ønsker at være tæt på stranden, men også til Alanyas brede udvalg af shopping, attraktioner og natteliv. Mange tilbagevendende gæster sætter pris på enkelheden og synes, at dette er et godt og prisvenligt hotel, der er velegnet til rejser hele året rundt.

Se dagspriser

Grand Kaptan Hotel

Grand Kaptan Hotel

Dejligt International 5-stjernet hotel beliggende i udkanten af Alanya i et område kaldet Tosmur. Hotellet ligger tæt på stranden og er tilgængeligt via en gangtunnel. Hotellet har et dejligt stort poolområde med 2 pools, hvoraf den ene har 3 vandrutschebaner og den anden har adgang til poolbaren direkte fra poolen. Der er også en børneklub og legeplads.

Se dagspriser

Hawaii Suite Beach Hotel

Hawaii Suite Beach Hotel

Hawaii Suite Beach-hotel ligger lige ved siden af den dejlige østlige strand i Alanya. Hotellet består af to bygninger med et lille poolområde, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. For dem, der foretrækker Middelhavets blå vand, er stranden lige overfor gaden.

Se dagspriser

Arsi Blue Beach Hotel

Arsi Blue Beach Hotel

Et nyrenoveret 4-stjernet All inclusive hotel i det hyggelige område Tosmur, ikke langt fra Alanyas centrum. Stranden er et stenkast væk med kun 50 m og gør det let at skifte mellem salt vandet og poolens smukke ferieatmosfære. Med All inclusive inkluderet i prisen og placeringen til stranden, er dette et perfekt udgangspunkt for en vellykket og vidunderlig ferie. Selvfølgelig bidrager det faktum, at hotellet også er nyrenoveret og føles nyt og frisk. Hotellet henvender sig til venner, par og familier, der gerne vil have en rimelig afstand til det pulserende tempo, der hersker i det centrale Alanya.

Se dagspriser

Kleopatra Carmen Suite Hotel

Kleopatra Carmen Suite Hotel

Carmen Suit hotel er et behageligt lejlighedshotel med en personlig og familiær atmosfære. I sommersæsonen anvender hotellet Simple All Inclusive, og i vintersæsonen er der lejligheder med egen forplejning uden måltider.
Hotellet ligger i et område, hvor både lokale og turister bor, og Cleopatra-stranden ligger kun 450 m væk og er i let gåafstand.
Se dagspriser

Cleopatra Ikiz Hotel

Cleopatra Ikiz Hotel

Hotel Kleopatra Ikiz Hotel ligger kun 75 m fra den smukke Kleopatra-strand i Alanya. Her boer du med overkommelig og nem All inclusive og ud over nærheden til stranden, kan du slappe af i hotellets poolområde, der består af en pool, der har en mindre vandrutschebane.
Se dagspriser

Doganay Beach Club

Doganay Beach Club

Beach Club Doganay hotel er et moderne, All inclusive familiehotel. Hotellet består af en stor bygning ud mod havet. Alle værelser har delvis havudsigt eller direkte havudsigt og giver en afslappende følelse. Stranden er på den anden side af vejen, og af sikkerhedsmæssige årsager er der en fodgængertunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå frit mellem hotellet og stranden. 
Se dagspriser

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi paradis er et søsterhotel til Arsi Blue Beach og er lidt mindre. Hotellet ligger i det behagelige område Tosmur, ikke langt fra Alanya og er nyrenoveret med All inclusive. Kun vejen adskiller stranden fra hotellet, og der er offentlige gangtunneller for at undgå trafik.

Se dagspriser

Club Turtas Beach Hotel

Club Turtas Beach Hotel

Med en dejlig strandplacering finder du dette dejlige familiehotel med All inclusive. Hotellet består af 5 bygninger i forskellige størrelser med en dejlig grøn have og et stort poolområde. Dette hotel er et ægte ferieparadis for hele familien og har en perfekt strandplacering.

Se dagspriser

Anjeliq House Hotel

Anjeliq House Hotel

Når en velkendt arkitekt, der normalt designer store hoteller, ville designe sine egne og få frie hænder, blev det et lille boutiquehotel med tilhørende strandrestaurant i samme tema. Hotellet har kun 20 værelser med hyggeligt design og smukke farver. Hotellet ligger på øst stranden og tættere på havet bliver det ikke.
 
Se dagspriser

Kleopatra Celine Hotel

Kleopatra Celine Hotel

Lige uden for Alanya er dette hyggelige og nyrenoverede 3-stjernede hotel. Kun vejen adskiller hotellet fra Kleopatra-stranden og strandpromenaden, der fører ind til Alanya. Der er ikke så mange værelser, og der er en behagelig atmosfære på hotellet.  
Se dagspriser

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach Hotel er perfekt beliggende på Kleopatra-stranden og ca. 15 minutters gågang til Alanya centrum. Hotellet består af kun 65 værelser fordelt på en bygning på 3 etager og giver derfor en charmerende og familiær følelse. Hotellet har et poolområde og er stort set næsten ligger på stranden samt en tilknyttet strandbar.  

Se dagspriser

Royalisa Hotel

Royalisa Hotel

På Royalisa hotel boer du på den østlige side af Alanya med perfekt nærhed til både stranden og centrum. Hotellet er beliggende på en sidegade op fra hovedvejen og afstanden til Middelhavet er kun 150 m, så det er let at skifte mellem havet og poolen. Hotelområdet består af en bygning og et dejligt poolområde med tilstødende restaurant og bar og en frodig have

Se dagspriser

Kleopatra Sun Light Hotel

Kleopatra Sun Light Hotel

Kleopatra Sunlight hotel er et dejligt hotel af enklere standard og værdsat af mange tilbagevendende rejsende.
Hotellet ligger på Kleopatra-siden af Alanya, som kan forstås ved hotellets navn, og ligger kun 200 m fra stranden.
Området består af en bygning, og der er en restaurant beliggende ved siden af det lille poolområde. Hotellet anvender enkel All inclusive, og måltider serveres i buffetform i hotellets restaurant.
Se dagspriser

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Smart Club Mirabell Hotel er et dejligt hotel med All inclusive, der tiltrækker både familier og venner og par. Hotellet består af en bygning, og som har et poolområde. Stranden er på den anden side af vejen, og for sikkerheden er der en tunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå uhindret mellem hotellet og stranden.
Se dagspriser

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih er et værdsat hotel med en dejlig beliggenhed i begyndelsen af strandpromenaden og kun 150 m fra den dejlige Cleopatra-strand.
Hotellet består af en bygning omkring et lille poolområde, og der er en afslappet og gæstfri atmosfære. Området omkring poolen er hotellets naturlige samlingspunkt om dagen, og der er liggestole og parasoller, og for de yngste børn er der også en børnepool.
Se dagspriser

KLEOPATRA ATLAS HOTEL +16

KLEOPATRA ATLAS HOTEL +16

Hotel Kleopatra Atlas is located right at the beginning of Cleopatra Beach, in Damlatas. Here you live comfortably with Alanya's entire range of restaurants, bars, cafés and shops in the surrounding area.

Se dagspriser

Kaya Belek

Kaya Belek

Kaya Belek er et velplejet indbydende hotel med et stort område. Professionelt personale, der kender behovet for en behagelig og meget tiltrængt ferie. Det faktum, at golfbanen kun ligger 250 m fra hotellet, gør golfferien let og glat på Kaya hotel, og du forstår, hvorfor mange golfspillere vender tilbage år efter år. Kaya Palazzo golfbane blev klar i 2007 og er designet af den berømte David Jones. Dette er en smuk parkbane med brede fairways der passer både til den gennemsnitlige golfspiller og den erfarne spiller.
Se dagspriser

Seher Resort & Spa Hotel

Seher Resort & Spa Hotel

Når man bor på Seher Resort & Spa er man tæt på stranden. Hotellets have strækker sig helt op til promenaden. Her rejse par, venner eller familier til, der værdsætter et overkommeligt og godt hotel med All inclusive.
Se dagspriser

Seher Sun Palace Resort & Spa

Seher Sun Palace Resort & Spa

På denne hotel trives man virkelig, uanset om man er et par, venner eller en børnefamilie der rejser. Dette er et frisk, All inclusive feriehotel beliggende nær den brede sandstrand, som Side er så berømt for.
Se dagspriser

Seher Sun Beach Hotel

Seher Sun Beach Hotel

Dette er den enkleste af de 3 Seher hoteller og ligger mindre end 100 m fra stranden. Dette er et overkommeligt alternativ til de andre hoteller og har lidt mindre faciliteter, men når du har adgang til hotellet Seher Resorts vandrutsjebaner samt den samme strand og strandbar, bliver man alligevel tilfreds.
Se dagspriser

Side Star Resort

Side Star Resort

All Inclusive-hotellet Side Star Resort har en rolig beliggenhed og dejlig udsigt over Middelhavet. Et perfekt hotel for dem, der leder efter førsteklasses indkvartering i smukke omgivelser med have og stort poolområde.
Se dagspriser

Side Star Park

Side Star Park

På Side Star Park-hotellet bor man med den lavvandede og vestlige strand rundt om hjørnet og er en god indkvartering for dem, der ønsker at bo centralt og har tæt på alt, hvad Side har at byde på. Hvis du går langs promenaden når man centrum på ca. 10 minutter.
Se dagspriser

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach-hotellet ligger lige på den brede og lavvandede vestlige strand i Side og er perfekt indkvartering for dem, der ønsker at bo virkelig godt og er tæt på alt. Ind til centrum af Side tager det ca. 10 minutter langs promenaden og man kan nemt drage fordel af byens vifte af attraktioner, restauranter og butikker.
Se dagspriser

Side Spring Hotel

Side Spring Hotel

Dette er et mindre og pris overkommelig hotel, der drives af et dejligt tyrkisk par, der gør deres yderste for at give dig den bedst mulige ferie. I hotellets restaurant kan du nyde dine hoved måltider, der er en del af din All Inclusive.

Se dagspriser

Arnor Deluxe Hotel & Spa

Arnor Deluxe Hotel & Spa

Her har du et smukt designet 5-stjernet hotel, som er helt nybygget og åbner sine døre i 2020 i maj. Hotellet består af en bygning og et dejligt og afslappende poolområde med liggestole og parasoller til dovne dage. For børnene er der en vandrutsjebane med 5 baner, der forbliver åben et par timer om dagen og for de meget små er der en separat børnepool.
Se dagspriser

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel er et dejligt hotel, hvor man trives og nyder sin ferie. Hotellet består af flere bygninger, og ved hovedbygningen ligger det lille hyggelige poolområde samt en restaurant og bar.
Da mad og drikke allerede er arrangeret, iform af enkel All inclusive kan al energi lægges i at stress af og føle sig godt.           
Se dagspriser

Nashira Resort Hotel

Nashira Resort Hotel

På Nashira Resort & SPA hotel nyder alle, der elsker at svømme på deres ferie, hvad enten det er i havet, poolen eller vandlandet. Dette familievenlige hotel ligger øst for Side i Titreyengöl-området med en perfekt beliggenhed. Hotellet holder en høj standard og har masser af faciliteter og er et ægte ferieparadis.

Se dagspriser

Nerton Hotel +16

Nerton Hotel +16

Nerton hotel har en fantastisk beliggenhed ved strandpromenaden og med Sides centrum ca. 10 minutters gåafstand. Det er meget let at forstå, at dette hotel er populært blandt mange tilbagevendende rejsende. Hotellet består af en bygning med et dejligt poolområde og stranden på den anden side af promenaden.
Se dagspriser

ROMA BEACH RESORT & SPA

ROMA BEACH RESORT & SPA

Roma beach resort is a peaceful beach hotel located on the beach, surrounded by sand dunes just outside Side in the resort of Gundogdu. The hotel is a bit smaller but is a first class All-inclusive hotel and as the name reveals, the architecture has Roman influences. You go here to relax and the hotel has everything you need for a successful holiday.

Se dagspriser

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender