Særlige tilbud

Book roligt med åbent køb

BOOK ROLIGT MED ÅBENT KØB

Book roligt med åbent køb! Åbent køb t.o.m. 01 juni!
Ingen usikkerhed– Bare rolig

Vi mener, at man skal være i stand til at planlægge sin ferie uden bekymringer og økonomiske risici. Derfor introducerer vi ”Book roligt med åbent køb”. Det betyder, at du kan booke din rejse nu, og hvis du så vil annullere, gør du det. Gratis og uden spørgsmål- at du vil annullere, er nok som en grund. Som et åbent køb.

Måske vil du booke en rejse senere i efteråret, eller til forår/sommeren 2021, men føler dig usikker på, om du virkelig kan/vil rejse derefter, og vil ikke risikere at betale en masse penge, hvis du fortryder det. Når du booker en rejse med NordcoTours, behøver du ikke at føle sådan. Vi giver dig” Book roligt med åbent køb”.

Bemærk venligst at aflysningen skal ske senest 60 dage før afrejse og senest den 1. juni 2021.

Pakketilbud

Cleopatra Golden Beach Hotel

Cleopatra Golden Beach Hotel

Her bor du perfekt med Cleopatra-stranden på tværs af gaden og med Alanya centrum inden for rækkevidde. Hotellet ligger langs den lange Ataturk gaden, der strækker sig gennem Alanya vestlige side, og her er butikker og restauranter og barer helt ind i centrum. Hotellet består af 4 bygninger med to i hovedbygningen og to der nås ved at krydse en lille baggård. I 2019 blev hele hotellet renoveret, og alt er nu moderne og frisk.

Se dagspriser

Merhaba Hotel

Merhaba Hotel

I en frodig have finder du Merhaba hotel, der ligger på østsiden af Alanya og kun 100 m til stranden. Hotellet består af 3 bygninger, der har 4 eller 2 etager fordelt omkring et dejligt poolområde og giver derfor en charmerende og familiær følelse. I poolområdet kan du læne dig tilbage i en liggestol og nyde livet, eller hvis du foretrækker at tage en forfriskende dukkert i Middelhavet, kan det nemt gøres, da afstanden til stranden er kort.
Se dagspriser

Sevki Bey Hotel

Sevki Bey Hotel

Sevkibey Otel er et hotel beliggende i det grønne område uden for Alanya centrum. Hotellet består af en hovedbygning samt bungalows og et dejligt poolområde med liggestole og parasoller.
Se dagspriser

Green Park Apart Hotel

Green Park Apart Hotel

Green Park Apartments er et populært lejlighedshotel egnet til store og små familier eller grupper. Hotellet ligger på toppen af Alanya i en roligere del tæt på tirsdagsmarkedet.
Hotellet er populært blandt skandinaverne, og da der er markedshaller, der sælger frisk frugt og grøntsager lige ved siden af hotellet, er det bare at fylde køleskabet med sine egne favoritter.  
Se dagspriser

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart-hotellet er et dejligt lejlighedshotel i standardstørrelse beliggende kun 200 m fra Kleopatra Beach. Her er du centralt beliggende og har alt hvad du har brug for i nærheden af hotellet med alt fra restauranter, shopping, barer til almindelige købmandsforretninger. I lejlighederne kan du selv tilberede lette måltider, eller du kan vælge at besøge hotellets restaurant, der serverer velsmag
Se dagspriser

Arsi Otel

Arsi Otel

Arsi er et populært og hyggeligt hotel beliggende med få minutters gang mod øst stranden og er populær blandt skandinaver med mange tilbagevendende gæster. Dette er et prisvenlig hotel, som anvender enkel All Inclusive og som passer til alt fra familie til venner og par. Solterrassen omkring det behagelige poolområde med vandrutschebane er et populært samlingssted for behageligt selskab eller til et øjeblik af afslapning. Mange mennesker sætter pris på at bo på den østlige side af Alanya, hvor stranden breder ud, og det er meget let at komme ind til centrum.

Se dagspriser

Arsi Enfi City Beach

Arsi Enfi City Beach

Dette hotel har mange tilfredse og tilbagevendende gæster, der rejser her året rundt og sætter pris på et pænt dekoreret hotel med en perfekt beliggenhed, som også er meget prisvenlig.
Arsi Enfi City-hotel ligger på østsiden med stranden på tværs af gaden og i gåafstand til Alanyas livlige og folkeglade centrum. På Arsi Enfi City Hotel får du enkel All inclusive, som er inkluderet i prisen og i restauranten serveres morgenmad, frokost og middag i form af buffet. Så snart du træder ud af døren, kan du tage del af, hvad Alanya har at tilbyde.

Se dagspriser

Kleopatra Arsi Otel

Kleopatra Arsi Otel

Dejligt og simpelt All inclusive hotel med kun 100 m til den populære og berømte Cleopatra strand, hvilket gør det let at starte dagen med en forfriskende dukkert om morgenen. Alanyas centrum ligger inden for rimelig gåafstand fra hotellet, og placeringen er virkelig god for dem, der ønsker at være tæt på stranden, men også til Alanyas brede udvalg af shopping, attraktioner og natteliv. Mange tilbagevendende gæster sætter pris på enkelheden og synes, at dette er et godt og prisvenligt hotel, der er velegnet til rejser hele året rundt.

Se dagspriser

Grand Kaptan Hotel

Grand Kaptan Hotel

Dejligt International 5-stjernet hotel beliggende i udkanten af Alanya i et område kaldet Tosmur. Hotellet ligger tæt på stranden og er tilgængeligt via en gangtunnel. Hotellet har et dejligt stort poolområde med 2 pools, hvoraf den ene har 3 vandrutschebaner og den anden har adgang til poolbaren direkte fra poolen. Der er også en børneklub og legeplads.

Se dagspriser

Club Paradiso

Club Paradiso

Her har du et dejligt hotel, der ligger på store flader i en højde. Hotellet består af en hovedbygning og 3 andre bygninger og ligger i velplejede og grønne omgivelser med en dejlig udsigt over Middelhavet.
Med et All Inclusive-program åbent 24 timer i døgnet er det næsten umuligt at blive sulten.

Se dagspriser

Arsi Blue Beach Hotel

Arsi Blue Beach Hotel

Et nyrenoveret 4-stjernet All inclusive hotel i det hyggelige område Tosmur, ikke langt fra Alanyas centrum. Stranden er et stenkast væk med kun 50 m og gør det let at skifte mellem salt vandet og poolens smukke ferieatmosfære. Med All inclusive inkluderet i prisen og placeringen til stranden, er dette et perfekt udgangspunkt for en vellykket og vidunderlig ferie. Selvfølgelig bidrager det faktum, at hotellet også er nyrenoveret og føles nyt og frisk. Hotellet henvender sig til venner, par og familier, der gerne vil have en rimelig afstand til det pulserende tempo, der hersker i det centrale Alanya.

Se dagspriser

Kleopatra Ikiz Hotel

Kleopatra Ikiz Hotel

Hotel Kleopatra Ikiz Hotel ligger kun 75 m fra den smukke Kleopatra-strand i Alanya. Her boer du med overkommelig og nem All inclusive og ud over nærheden til stranden, kan du slappe af i hotellets poolområde, der består af en pool, der har en mindre vandrutschebane.
Se dagspriser

Doganay Beach Club

Doganay Beach Club

Beach Club Doganay hotel er et moderne, All inclusive familiehotel. Hotellet består af en stor bygning ud mod havet. Alle værelser har delvis havudsigt eller direkte havudsigt og giver en afslappende følelse. Stranden er på den anden side af vejen, og af sikkerhedsmæssige årsager er der en fodgængertunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå frit mellem hotellet og stranden. 
Se dagspriser

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi Paradise Beach Hotel

Dette er et stilfuldt og moderne hotel, der hører til vores mest prisvenlige hotel og er meget værdsat. Hotellet ligger ikke langt fra Alanyas centrum og er nyrenoveret og med kun en vej, der adskiller hotellet fra stranden. På Arsi paradise beach er All Inclusive inkluderet i prisen, hvilket betyder, at du ikke behøver at lede efter restauranter, og du kan dermed slappe ordentligt af og nyde ferien i virkeligheden. På dette hotel bydes venner og par velkommen såvel som den mindre familie, der ønsker en dejlig ferie.

Se dagspriser

Club Turtas Beach Hotel

Club Turtas Beach Hotel

Med en dejlig strandplacering finder du dette dejlige familiehotel med All inclusive. Hotellet består af 3 bygninger i forskellige størrelser med en dejlig grøn have. Dette hotel er et ægte ferieparadis for hele familien og har en perfekt strandplacering. Hotellet består af 5 bygninger omkring et stort poolområde og en frodig have
Se dagspriser

Ananas Hotel

Ananas Hotel

Et dejligt strandhotel lidt uden for Alanya med behagelig afstand til Alanya for at undgå byens intense puls. Kun 75 m til stranden gør ferien meget nem. Du kommer til stranden gennem en gangbro direkte fra hotellet og undgår at krydse gaden.
Se dagspriser

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach Hotel er perfekt beliggende på Kleopatra-stranden og ca. 15 minutters gågang til Alanya centrum. Hotellet består af kun 65 værelser fordelt på en bygning på 3 etager og giver derfor en charmerende og familiær følelse. Hotellet har et poolområde og er stort set næsten ligger på stranden samt en tilknyttet strandbar. I det hyggelige poolområde kan du læne dig tilbage i en liggestol og nyde livet, eller hvis du foretrækker at tage en forfriskende dukkert i Middelhavet, er det let at komme til.
Se dagspriser

Royalisa Hotel

Royalisa Hotel

På Royalisa hotel boer du på den østlige side af Alanya med perfekt nærhed til både stranden og centrum. Hotellet er beliggende på en sidegade op fra hovedvejen og afstanden til Middelhavet er kun 150 m, så det er let at skifte mellem havet og poolen. Hotelområdet består af en bygning og et dejligt poolområde med tilstødende restaurant og bar og en frodig have

Se dagspriser

Kleopatra Sunlight Hotel

Kleopatra Sunlight Hotel

Kleopatra Sunlight hotel er et dejligt hotel af enklere standard og værdsat af mange tilbagevendende rejsende.
Hotellet ligger på Kleopatra-siden af Alanya, som kan forstås ved hotellets navn, og ligger kun 200 m fra stranden.
Området består af en bygning, og der er en restaurant beliggende ved siden af det lille poolområde. Hotellet anvender enkel All inclusive, og måltider serveres i buffetform i hotellets restaurant.
Se dagspriser

Smart Mirabell Hotel

Smart Mirabell Hotel

Smart Club Mirabell Hotel er et dejligt hotel med All inclusive, der tiltrækker både familier og venner og par. Hotellet består af en bygning, og som har et poolområde. Stranden er på den anden side af vejen, og for sikkerheden er der en tunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå uhindret mellem hotellet og stranden.
Se dagspriser

Orient Suite Hotel

Orient Suite Hotel

På dette hotel trives både store og små, og den centrale beliggenhed i Alanya gør hotellet til første valg for mange rejsende. Hotellet består af en bygning og et dejligt poolområde med liggestole og parasoller, hvilket er et åbenlyst sted for dovne dage og pool afslapning. Ved siden af poolområdet ligger hotellets restaurant med både udendørs og indendørs siddepladser. På Orient Suite hotel er der ekstra fokus på børnene, der hygger sig såvel som voksne, og man har derfor en miniklub, der er centralt beliggende i hotelområdet.

Se dagspriser

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih er et værdsat hotel med en dejlig beliggenhed i begyndelsen af strandpromenaden og kun 150 m fra den dejlige Cleopatra-strand.
Hotellet består af en bygning omkring et lille poolområde, og der er en afslappet og gæstfri atmosfære. Området omkring poolen er hotellets naturlige samlingspunkt om dagen, og der er liggestole og parasoller, og for de yngste børn er der også en børnepool.
Se dagspriser

KAYA BELEK

KAYA BELEK

Kaya Belek er et velplejet indbydende hotel med et stort område. Professionelt personale, der kender behovet for en behagelig og meget tiltrængt ferie. Det faktum, at golfbanen kun ligger 250 m fra hotellet, gør golfferien let og glat på Kaya hotel, og du forstår, hvorfor mange golfspillere vender tilbage år efter år.
Kaya Palazzo golfbane blev klar i 2007 og er designet af den berømte David Jones. Dette er en smuk parkbane med brede fairways der passer både til den gennemsnitlige golfspiller og den erfarne spiller.
Se dagspriser

Gazipasa Star Hotel & Apart

Gazipasa Star Hotel & Apart

Dette er et familiedrevet hotel, der har været i familien, da det blev bygget i midten af 90'erne. Selvfølgelig er der blevet bygget til og renoveret gennem årene, og tilsammen er det blevet et udmærket 3-stjernet hotel, der passer til venner, par og familier.
Hotellet ligger i et område tæt på Side centrum, hvor både hoteller og almindelige boliger blandet skiftevis. Om lørdagene er der et marked i Side, og det bliver holdt lige udenfor og værdsat af hotellets gæster.
Se dagspriser

Seher Resort & Spa Hotel

Seher Resort & Spa Hotel

Når man bor på Seher Resort & Spa er man tæt på stranden. Hotellets have strækker sig helt op til promenaden. Her rejse par, venner eller familier til, der værdsætter et overkommeligt og godt hotel med All inclusive.
Se dagspriser

Seher Sun Palace Resort & Spa

Seher Sun Palace Resort & Spa

På denne hotel trives man virkelig, uanset om man er et par, venner eller en børnefamilie der rejser. Dette er et frisk, All inclusive feriehotel beliggende nær den brede sandstrand, som Side er så berømt for.
Se dagspriser

Seher Sun Beach Hotel

Seher Sun Beach Hotel

Dette er den enkleste af de 3 Seher hoteller og ligger mindre end 100 m fra stranden. Dette er et overkommeligt alternativ til de andre hoteller og har lidt mindre faciliteter, men når du har adgang til hotellet Seher Resorts vandrutsjebaner samt den samme strand og strandbar, bliver man alligevel tilfreds.
Se dagspriser

Side Star Resort

Side Star Resort

All Inclusive-hotellet Side Star Resort har en rolig beliggenhed og dejlig udsigt over Middelhavet. Et perfekt hotel for dem, der leder efter førsteklasses indkvartering i smukke omgivelser med have og stort poolområde.
Se dagspriser

Side Star Park

Side Star Park

På Side Star Park-hotellet bor man med den lavvandede og vestlige strand rundt om hjørnet og er en god indkvartering for dem, der ønsker at bo centralt og har tæt på alt, hvad Side har at byde på. Hvis du går langs promenaden når man centrum på ca. 10 minutter.
Se dagspriser

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach-hotellet ligger lige på den brede og lavvandede vestlige strand i Side og er perfekt indkvartering for dem, der ønsker at bo virkelig godt og er tæt på alt. Ind til centrum af Side tager det ca. 10 minutter langs promenaden og man kan nemt drage fordel af byens vifte af attraktioner, restauranter og butikker.
Se dagspriser

Side Spring hotel

Side Spring hotel

Dette er et mindre og pris overkommelig hotel, der drives af et dejligt tyrkisk par, der gør deres yderste for at give dig den bedst mulige ferie. I hotellets restaurant kan du nyde dine hoved måltider, der er en del af din All Inclusive.

Se dagspriser

Palmiye Hotel

Palmiye Hotel

På dette enkle og overkommelige 2-stjernede hotel bor du med Side Centrum og den vestlige strand inden for gåafstand.
Se dagspriser

Begonville Apart Hotel

Begonville Apart Hotel

Begonville Apart er et hyggeligt og børnevenligt lejlighedshotel, hvor hele familien trives. Her er gæsterne glade for at vende tilbage år efter år. Her er en familiært og indbydende atmosfære. Hotellet består af 3 forskellige bygninger, og omdrejningspunktet er midt i hotelområdet, hvor du finder poolen med separat børnepool samt restaurant og poolbar.
Se dagspriser

Akdora Resort Hotel & Spa

Akdora Resort Hotel & Spa

Akdora Resort hotel har gennemgået en renovering i 2019/2020, og derfor føles alt nyt og frisk. Dette er et meget overkommeligt hotel, hvor alt fra familier med børn til venner og par trives. Hotellet ligger i et relativt roligt område omkring 550m. fra veststranden og består af tre bygninger og et dejligt poolområde med både en hovedpool og en aquapool med tilhørende vandrutschebane.

Se dagspriser

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel is a nice hotel where you can relax and enjoy your holiday. The hotel consists of several buildings and by the main building is the small cozy pool area as well as a restaurant and bar. Since food and drink are already arranged as it is included in the basic All-inclusive concept, all energy can be put on to feel good.

Se dagspriser

Kontakt Os
Besked

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14