Særlige tilbud

CENTRAL BELIGGENHED


Når du vil være tæt på alt.

Korte afstande til det pulserende byliv med caféer, restauranter, butikker og måske endda stranden er højt på ønskelisten for de fleste mennesker, der kan lide at maksimere deres oplevelser ved at få så meget som muligt af destinationen. Når du vælger et hotel med en central placering, bliver det lettere at være i stand til at tage en omvej ind i en gyde og finde det lokale bageri, som du ellers let ville gå glip af. Man forbliver også aktiv, da man ofte foretrækker at gå end at tage lokal transport. Hvis destinationen også er en rigtig storby, kan du mærke byens pulserende hjerterytme på alle tidspunkter af dagen, hvilket giver en vidunderlig ændring af miljø og oplevelse. Det vil aldrig være stille og fredeligt omkring et hotel, der ligger centralt, og altanen anvendes mere end gerne for at blive brugt som udsigtspunkt for alt, hvad der sker omkring.

Hvad kan være mere vidunderligt end at høre byen komme til live tidligt om morgenen?
Pakketilbud

Tyrkiet, Alanya

Alanya

Skandinaver har rejst til Alanya i mere end 20 år, og populariteten er stadig i top. Det er ikke så mærkeligt, for her findes den perfekte kombination af by, strand, shopping, restauranter og natteliv samt kulturelle seværdigheder. Alt, hvad man kan ønske sig af den bedste ferie i et af Tyrkiets smukkeste turiststeder. Hvad der gør Alanya særlig populær er, at turisme blandes her med det lokale liv. Hverdagen fortsætter med, at børn går i skole, lokale markeder, små lokale caféer, hvor man sidder og drikker te og spiller backgammon. Midt i dette går turister rundt og tager en del af byen på deres egen måde. I årenes løb er man blevet vant til at sådan er det, dette er moderne Alanya.
fra 1.998 DKK

Tyrkiet, Side

Side

Side er en lille halvø beliggende mellem to lange strande. Den lille halvø har eksisteret siden romertiden og med 2.000 års historie er Side en af Tyrkiets ældste byer. I gamle tider var Side et kommercielt centrum, og området er fuld af gamle kulturskatte, inklusive den gamle ringmur og det bevarede romerske teater. Her er gamle tempelruiner overfyldt med moderne caféer, restauranter, barer og butikker. Biltrafik er forbudt i byens centrum, og de fleste kommer til fods eller med bus til busstationen, der ligger 500 m uden for byporten.
fra 2.098 DKK
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender