Særlige tilbud

GOLFREJSER


Golferens bedste ferie

Når efterår og vinter trækker ind over hele landet, og golftasken lægges på hylden, føles det ekstra deprimerende for mange golfspillere. Men bare rolig, der er steder, hvor golfsæsonen finder sted bedst vilkår i løbet af efteråret og vinteren, så du kan øve din yndlingssport hele året rundt. Især omkring Middelhavslandene er blandt Europas fineste og bedste baner. Her kan du vælge, om du vil spille golf for afslapning, eller fordi du er en professionel golfspiller, der ønsker en udfordring. Hvis kun en i familien er golfspiller, gør det ikke noget. I dag er det fremragende at kombinere en golfferie med et dejligt feriested, hvor der er mange andre oplevelser for de andre medrejsende.

Den bedste ferie er selvfølgelig, hvor alle får opleve det, de værdsætter mest, og også golfspilleren.Pakketilbud , Belek

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort Hotel er et totalt kvalitetshotel og er et fremragende valg for den livsnydende golfspiller. Dette hotel er lidt mindre og føles tilpas stort sammenlignet med søsterhotellet Cornelia Diamond, som er værdsat af mange skandinaver. Golfbanen, der hører til hotellet, er Nick Faldo Golf Club, og som du kan høre fra navnet, er banen designet af Nick Faldo og er hans bidrag her i Belek. 

Se dagspriser

Kaya Palazzo - Belek

Kaya Palazzo - Belek

Kaya Palazzo udstråler modernitet og tankevækkende design, og det føles luksuriøst at bo her. Hotellet har Ultra All inclusive og du får den fornemmelse at den lille ekstra er inkluderet. Du vil allerede møde en velkomstdrink ved ankomsten, og hvis det skulle regne er der paraply service.
Se dagspriser

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender