Særlige tilbud

GRUPPE & KONFERENCER


Jo mere vi er sammen, jo lykkeligere bliver vi. 

Forene nytte med glæde. Intet bringer arbejdsmoral og teamånd i en virksomhed som at rejse væk og arbejde og i pauserne nyde solen og svømme. Tag virksomheden og kunderne med dig og arranger alt fra store konferencer til mindre workshops, hvor gruppen lærer hinanden at kende og udveksler viden mellem hinanden. Vi arrangerer hoteller med konferencefaciliteter efter dine behov.
En grupperejse kan også omfatte en tur med foreningen, vennegruppen, skoleklassen eller en anden gruppe? Tyrkiet er blandt andet meget berømt for sin træningslejr, hvor mange fodbold- og tennishold har fundet frem. Klimaet om vinteren gør det fremragende at træne ved Middelhavet. Andre sportsgrene som svømning, volleyball og golf er også fremragende omkring Middelhavet.

Uanset hvordan gruppen ser ud, kan vi skræddersy efter jeres ønsker og jeres budget.

Pakketilbud

Tyrkiet, Alanya

Alanya

Skandinaver har rejst til Alanya i mere end 20 år, og populariteten er stadig i top. Det er ikke så mærkeligt, for her findes den perfekte kombination af by, strand, shopping, restauranter og natteliv samt kulturelle seværdigheder. Alt, hvad man kan ønske sig af den bedste ferie i et af Tyrkiets smukkeste turiststeder. Hvad der gør Alanya særlig populær er, at turisme blandes her med det lokale liv. Hverdagen fortsætter med, at børn går i skole, lokale markeder, små lokale caféer, hvor man sidder og drikker te og spiller backgammon. Midt i dette går turister rundt og tager en del af byen på deres egen måde. I årenes løb er man blevet vant til at sådan er det, dette er moderne Alanya.
fra 2.998 DKK

Tyrkiet, Side

Side

Side er en lille halvø beliggende mellem to lange strande. Den lille halvø har eksisteret siden romertiden og med 2.000 års historie er Side en af Tyrkiets ældste byer. I gamle tider var Side et kommercielt centrum, og området er fuld af gamle kulturskatte, inklusive den gamle ringmur og det bevarede romerske teater. Her er gamle tempelruiner overfyldt med moderne caféer, restauranter, barer og butikker. Biltrafik er forbudt i byens centrum, og de fleste kommer til fods eller med bus til busstationen, der ligger 500 m uden for byporten.
fra 3.298 DKK
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender