Særlige tilbud

MIDDELHAVET VINTER


Den milde vinter findes omkring Middelhavet. 


Idet sommerens brændende varme aftager, og køligere vind trækker ind over landene omkring Middelhavet, ændrer ikke kun klimaet, men også den måde, landene oplever det på. I september og oktober er den relativt fuld af mennesker på strandene, da det stadig er en behagelig varme i både luften og havet. Det minder om en god dansk sommer, og du har muligvis brug for en lille cardigan om aftenen. Man fortsætter med at svømme og solbade langt ud i november derefter afhænger det af dagtemperaturen på dagen. Dog går temperaturen i havet aldrig under 18 grader.
På strandene bliver det tyndere, og solbadningen bliver til en anden favoritbeskæftigelse, som er at gå lange hyggelige gåture eller måske spille boule med oplagte stop for at få friskpresset juice og nyde middelhavsklimaet. Granatæble og - og appelsinjuice er vinterens store vitaminforøgelse. Man laver flere udflugter på egen hånd enten via udlejningsbil eller lokalbus. Der er masser af kulturelle attraktioner, som du ofte savner om sommeren, da det er for varmt.
At tage til storby for at shoppe er populært, især julehandel og Tyrkiet er meget billigt. I januar og februar er det fantastisk at have en miljøændring.

At bo på et hotel med god mad, et spa-område, tæt på seværdigheder og shopping eller bare sidde på en café og nyde giver det perfekte opsving til at klare Skandinaviens resterende vintermåned.
Pakketilbud

Tyrkiet, Alanya

Alanya

Skandinaver har rejst til Alanya i mere end 20 år, og populariteten er stadig i top. Det er ikke så mærkeligt, for her findes den perfekte kombination af by, strand, shopping, restauranter og natteliv samt kulturelle seværdigheder. Alt, hvad man kan ønske sig af den bedste ferie i et af Tyrkiets smukkeste turiststeder. Hvad der gør Alanya særlig populær er, at turisme blandes her med det lokale liv. Hverdagen fortsætter med, at børn går i skole, lokale markeder, små lokale caféer, hvor man sidder og drikker te og spiller backgammon. Midt i dette går turister rundt og tager en del af byen på deres egen måde. I årenes løb er man blevet vant til at sådan er det, dette er moderne Alanya.
fra 2.098 DKK

Tyrkiet, Antalya & Lara

Antalya & Lara

Antalya kaldes den "Tyrkiske hovedstad" på den Tyrkiske riviera. En pulserende storby med over 1 million indbyggere og med by- og kulturliv, gode shoppingmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og natklubber for enhver smag. Byen har en historie på mere end 2.000 år med mange attraktioner. Der er også to strande med fint, rent og klart vand, så du får en perfekt kombination af sol, bad og storby. Da det er en storby, finder du også mange aktiviteter, der er børnevenlige, f.eks akvarium og vandland. Til Antalya rejser man året rundt, og når du ikke soler og svømmer, er shopping højt på beskæftigelseslisten. I centrum er der masser af butikker og basarer og flere store indkøbscentre med stort udvalg af butikker.


 
fra 2.398 DKK

Tyrkiet, Side

Side

Side er en lille halvø beliggende mellem to lange strande. Den lille halvø har eksisteret siden romertiden og med 2.000 års historie er Side en af Tyrkiets ældste byer. I gamle tider var Side et kommercielt centrum, og området er fuld af gamle kulturskatte, inklusive den gamle ringmur og det bevarede romerske teater. Her er gamle tempelruiner overfyldt med moderne caféer, restauranter, barer og butikker. Biltrafik er forbudt i byens centrum, og de fleste kommer til fods eller med bus til busstationen, der ligger 500 m uden for byporten.
fra 3.298 DKK
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender