Særlige tilbud

MINDRE & SMÅ HOTELLER


Personligt hotel med en familiefølelse.

Nogle hoteller er lidt mindre og er personlige med en hyggelig atmosfære. Dem, der er virkelig små, kaldes også boutiquehoteller og fælles for disse mindre hoteller er, at de har en stærk personlighed, og den intime størrelse giver en dejlig atmosfære. Indretningen er ofte enkel, stilfuld og jordnær med små tankevækkende detaljer, der ofte ikke går i en glitrende stil. Placeringen i byer er normalt central og tæt på byens centrum eller anden populær del af byen.
Mange gange er det en familie, der driver hotellet, der er glade for at tage sig af deres gæster personligt og gerne deler tips og lokale perlesteder.

Disse hoteller er for dem, der ønsker at bo på et lidt mindre hotel, men samtidig ønsker at bevare karakter og kvalitet med en harmonisk feriefølelse.


Pakketilbud

Tyrkiet, Alanya

Alanya

Skandinaver har rejst til Alanya i mere end 20 år, og populariteten er stadig i top. Det er ikke så mærkeligt, for her findes den perfekte kombination af by, strand, shopping, restauranter og natteliv samt kulturelle seværdigheder. Alt, hvad man kan ønske sig af den bedste ferie i et af Tyrkiets smukkeste turiststeder. Hvad der gør Alanya særlig populær er, at turisme blandes her med det lokale liv. Hverdagen fortsætter med, at børn går i skole, lokale markeder, små lokale caféer, hvor man sidder og drikker te og spiller backgammon. Midt i dette går turister rundt og tager en del af byen på deres egen måde. I årenes løb er man blevet vant til at sådan er det, dette er moderne Alanya.
fra 2.098 DKK

Tyrkiet, Side

Side

Side er en lille halvø beliggende mellem to lange strande. Den lille halvø har eksisteret siden romertiden og med 2.000 års historie er Side en af Tyrkiets ældste byer. I gamle tider var Side et kommercielt centrum, og området er fuld af gamle kulturskatte, inklusive den gamle ringmur og det bevarede romerske teater. Her er gamle tempelruiner overfyldt med moderne caféer, restauranter, barer og butikker. Biltrafik er forbudt i byens centrum, og de fleste kommer til fods eller med bus til busstationen, der ligger 500 m uden for byporten.
fra 2.098 DKK
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender