Særlige tilbud

PRISVÆRDIGT HOTEL


Billig betyder ikke værre.
 
Fra tid til anden er der hoteller, der nævnes som billige, og det betyder, ligesom det lyder, at hotellet har en god pris. Disse billige hoteller behøver ikke at have en lav standard på grund af prisen. En generel tommelfingerregel er, at mange hoteller, der har samme klassifikation, stadig adskiller sig fra hinanden afhængigt af placering, fokus, personale, antal faciliteter og med mere. Billige hoteller kan undertiden have lidt mindre faciliteter og måske et såkaldt simpelt All inclusive-tilbud, men at hotellet under alle omstændigheder er et godt alternativ, og at du får muligheden for at holde omkostningerne nede. Mange sætter pris på billige hoteller, da du får lidt flere penge i feriekassen og kan forkæle dig selv med andre ting under rejsen i stedet.
 
For mere information om tilbud og klassificering af hvert enkelt hotel, se hoteloplysningerne på det respektive hotel.


Pakketilbud

Tyrkiet, Alanya

Alanya

Skandinaver har rejst til Alanya i mere end 20 år, og populariteten er stadig i top. Det er ikke så mærkeligt, for her findes den perfekte kombination af by, strand, shopping, restauranter og natteliv samt kulturelle seværdigheder. Alt, hvad man kan ønske sig af den bedste ferie i et af Tyrkiets smukkeste turiststeder. Hvad der gør Alanya særlig populær er, at turisme blandes her med det lokale liv. Hverdagen fortsætter med, at børn går i skole, lokale markeder, små lokale caféer, hvor man sidder og drikker te og spiller backgammon. Midt i dette går turister rundt og tager en del af byen på deres egen måde. I årenes løb er man blevet vant til at sådan er det, dette er moderne Alanya.
fra 2.098 DKK

Tyrkiet, Side

Side

Side er en lille halvø beliggende mellem to lange strande. Den lille halvø har eksisteret siden romertiden og med 2.000 års historie er Side en af Tyrkiets ældste byer. I gamle tider var Side et kommercielt centrum, og området er fuld af gamle kulturskatte, inklusive den gamle ringmur og det bevarede romerske teater. Her er gamle tempelruiner overfyldt med moderne caféer, restauranter, barer og butikker. Biltrafik er forbudt i byens centrum, og de fleste kommer til fods eller med bus til busstationen, der ligger 500 m uden for byporten.
fra 2.098 DKK
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender