Særlige tilbud

MIDDELHAVET VINTER


Den milde vinter findes omkring Middelhavet. 


Idet sommerens brændende varme aftager, og køligere vind trækker ind over landene omkring Middelhavet, ændrer ikke kun klimaet, men også den måde, landene oplever det på. I september og oktober er den relativt fuld af mennesker på strandene, da det stadig er en behagelig varme i både luften og havet. Det minder om en god dansk sommer, og du har muligvis brug for en lille cardigan om aftenen. Man fortsætter med at svømme og solbade langt ud i november derefter afhænger det af dagtemperaturen på dagen. Dog går temperaturen i havet aldrig under 18 grader.
På strandene bliver det tyndere, og solbadningen bliver til en anden favoritbeskæftigelse, som er at gå lange hyggelige gåture eller måske spille boule med oplagte stop for at få friskpresset juice og nyde middelhavsklimaet. Granatæble og - og appelsinjuice er vinterens store vitaminforøgelse. Man laver flere udflugter på egen hånd enten via udlejningsbil eller lokalbus. Der er masser af kulturelle attraktioner, som du ofte savner om sommeren, da det er for varmt.
At tage til storby for at shoppe er populært, især julehandel og Tyrkiet er meget billigt. I januar og februar er det fantastisk at have en miljøændring.

At bo på et hotel med god mad, et spa-område, tæt på seværdigheder og shopping eller bare sidde på en café og nyde giver det perfekte opsving til at klare Skandinaviens resterende vintermåned.
Intet tilbud fundet
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender